98 – L’AJUNTAMENT DENUNCIA LA FI DEL CONVENI DE COL.LABORACIÓ

with No hi ha comentaris

Havíem vist com al voltant d’aquell esdeveniment del “Centenari Miró Mont-roig” (2011) l’Ajuntament encapçalat pel alcalde Fran Morancho havia intentat tancar el Centre Miró.

Les eleccions municipals del 22 de maig de 2011 amb el nou alcalde Ferran Pellicer, d’ERC, el Centre Miró podia continuar desenvolupant la seva tasca (voluntària i no retribuïda) d’expandir la relació de Miró amb Mont-roig

I arribem a les eleccions municipals del 2015 en que Fran Morancho retorna a l’alcaldia, degut fonamentalment a la divisió de les forces polítiques que representaven els electors del nucli històric de Mont-roig. Miami (curiós nom!) s’imposava i el poder municipal (i poc a poc, la majoria de departaments) es desplaçava a la costa. Seria la crònica d’una mort anunciada.

El 9 de desembre de 2016 vàrem rebre una carta de l‘Ajuntament, que esmentava l‘acord de 23 de novembre, en que ens notificava “denunciar, si s’escau, el conveni de col·laboració…”. El 2017 seria un any dur. Algun regidor de l‘equip de govern ens volia fer creure que això era tan sols un pas per millorar la col·laboració, ens volien distreure i mentre anàvem tenint reunions dilatòries.

Malgrat tot, el Centre Miró continuava.

.