28 – INICI DE “EL PAISATGE DELS GENIS”

with No hi ha comentaris

El 2005, havíem inaugurat la segona fase (i definitiva) del Centre Miró. El 2006 ens havíem adherit a la “Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana” (CCEPC). El 2008, ens van admetre al “Club de Turisme Cultural” de “l’Agència Catalana de Turisme” de la Generalitat, on hi eren els grans centres expositius (museus) de Catalunya (veure el punt “23”).

El 2009 vàrem pensar que calia millorar la difusió del nostre centre. La idea era  organitzar una de ruta cultural que agrupés diversos indrets de la demarcació de Tarragona. Des de feia anys teníem contacte amb els amics del Centre Picasso d’Horta de Sant Joan. Teníem algun contacte amb el Museu Pau Casals del Vendrell. I el 27 d’abril de 2007 s’inaugurava a Reus el Gaudí Centre.

La proposta seria la ruta de “El paisatge dels genis”: Pau Casals / El Vendrell, Antoni Gaudí / Reus, Joan Miró /i Mont-roig i Pablo Picasso / Horta de Sant Joan.

Des del Centre Miró vàrem convocar una primera reunió, el 14 de gener de 2009, a Reus, iniciant el que seria l’ambiciós projecte de “El paisatge dels genis”.

(Veure informació detallada a l’arxiu annexat)