75 – RESUM 2013

with No hi ha comentaris

Aquest any hi van haver 5.309 visitants. Més de 55.000 des del 2005.

A més de les imatges del programa “Espai Terra” de TV3 i dins la secció “El joc de Catalunya” (veure notícia “70”), també varen sortir imatges del Centre Miró al programa “Dies de càmping” (veure notícia “73”).

TV3 va tornar al centre Miró el 6 de juny per tenir imatges d’arxiu.

I un equip enviat per la Diputació de Tarragona va venir el 22 de novembre per un documental dels principals indrets turístics culturals de la demarcació.

El 13 de març vam rebre la visita d’un grup de periodistes de Taiwan.

A partir del 24 de juny vam començar a rebre la visita setmanal de grups de turistes russos, per la qual cosa vam haver d’editar els fulletons i la Guia del Centre en rus. Fins aleshores ja els teníem en: català, castellà, anglès, francès i alemany.

Aquest any el pessebre era l’anomenat “Diorames nadalencs”. Un conjunt de diorames: Anunciació a la Mare de Déu, Naixement de Jesús, Anunciata als pastors i Caravana dels Reis Mags), bastits sota la direcció del membre de l’Associació “Pessebristes de Tarragona”, Anton Vilà, de Les Borges del Camp.

El Centre Miró, des del novembre del 2013, forma part del Patronat de la Fundació Mas Miró. El seu representant és Miquel Anguera Brú.

Es va publicar l’informe d’aquest any al “Ressò mont-rogenc” núm. 129 (1r trimestre 2014).

.